Musaca de vinete cu dovlecei
-
Musaca de vinete cu dovlecei: o mancare foarte cunoscuta, din bucataria
greceasca, cu straturi delicioase de legume si carne, de care nu te poti
satura...
miercuri, 9 februarie 2011
Brunch - rasfat de concediu
Un brunch de rasfat, special pentru concediu. Am facut o omleta cu trei tipuri de branza, burduf, telemea si proaspata de vaci, ton si marar. Ciocolata calda de baut, paine prajita, salata de gogosari murati si ca desert, clatite cu nuci si miere. Yummy!
Publicat de Alexandra la 21:37 0 comentarii
Abonați-vă la:
Comentarii
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Da, stiu, tarziu...stiu. Inca lucrez la partea cu postatul :)) Asa am sabratorit noi pe colegii nostri Mihai si Gavril: Fursecuri cu portoca...
-
Contin smantana dulce, de frisca si ciocolata amaruie, cu un procent ridicat de cacao, respectiv 75% Pret: 35 lei kilogramul
Persoane interesate
Aflu lucruri noi de la:
-
-
De ce este important să atribui o valoare timpului tău? - Ma numar printre persoanele care considera ca timpul nu are pret. Mai ales orele petrecute in compania familiei, a prietenilor si a celor apropiati… Trai...
-
-