Musaca de vinete cu dovlecei
-
Musaca de vinete cu dovlecei: o mancare foarte cunoscuta, din bucataria
greceasca, cu straturi delicioase de legume si carne, de care nu te poti
satura...
luni, 22 februarie 2010
Negresa de post
Negresa pufoasa, de post, facuta in 2 variante, cu cocos si alune. Amandoua au gem de caise inauntru.
Publicat de Alexandra la 01:55 0 comentarii
Etichete: Dulciuri de post
Abonați-vă la:
Comentarii
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Habar n'am de ce ii spune asa, dar e mai aspectuoasa decat o cioara, nu la fel de neagra, si in mod clar gustul nu se compara. :D Se bat...
-
Cornulete de post, umplute cu gem de prune facut in casa. Au doua culori, foaia alba contine esenta de vanilie, iar cea neagra esenta de mig...
Persoane interesate
Aflu lucruri noi de la:
-
-
De ce este important să atribui o valoare timpului tău? - Ma numar printre persoanele care considera ca timpul nu are pret. Mai ales orele petrecute in compania familiei, a prietenilor si a celor apropiati… Trai...
-
-