Ponturi, sfaturi și idei verificate

Cămară bine aprovizionată te scoate din r...t

Mda, aici nu prea avem cum să eschivăm. Dacă ai o cămară chiar și parțial bine aprovizionată, atunci ai scăpat din rahat. Pentru că poți face rapid țșpe feluri de bunătăți. Dacă ai rafturile pline de alimente, atunci ești boier și poți trăi bine mersi cu ce ai în cămară multe luni de acum înainte, adică poți face economii substanțiale. Așadar, cam ce ar trebui să ai ca să te simți împărat (împărăteasă) -

- făina                      - conserve de roșii
- mălai                     - bulion                           
-zahăr                      - paste (cât mai multe și cât mai colorate)
-griș                         - orez
-pesmet                    - conserve de ciuperci, fasole, mazăre
-ulei                         - pungi cu linte (verde și roșii )
- cacao                    - esențe (vanilie, rom, migdale, mentă)

Cu produsele acestea poți face o mulțime de preparate. Dacă ai și legume congelate în congelator, atunci chiar nu ai niciun fel de problemă. Dacă nu, mergi la piață. Nu o să îți pară rău. 
Unde am găsit lapte condensat, marțipan și dulce de leche

Pentru cei care caută lapte condensat, marțipan și dulce de leche, le dau o veste bună. Eu am găsit lapte condensat la Mega Image, costă între 7 și 10 lei conserva de 375 de grame, dar și la Lidl, cu prețuri similare. Tot în Lidl am găsit și dulce de leche, o cutie de 200 de grame era până în 10 lei. Marțipan simplu am găsit in Ikea, era 7 lei un baton de 150 sau 200 de grame. Nu mai țin minte bine, că nu îmi notasem, dar știu că am căscat gura, pentru că mi se părea mult și ieftin. Era scos la vânzare pe rafturile de la parter, unde există colțul cu produse suedeze. 

Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP