joi, 15 noiembrie 2012

Tacos

Tacos sunt un preparat specific mexican, picant, asa cum ne place noua, cu legume si carne aromate si invelite intr-o tortila calda si pufoasa.

Reteta pentru tacos este foarte simpla. Mai  mult dureaza cat sta pe foc, aproape 40 de minute, pana cand sosul se ingroasa si scade. Asadar, pentru tacos, aveti nevoie de 400 g piept de pui, trei rosii, doi ardei grasi, o cutie de ciuperci, sos de chili, cativa catei de usturoi si trei, patru linguri de ulei de masline de calitate foarte buna. Trebuie sa aveti si minim patru tortilas. Se gasesc ambalate, la Mega Image sau la orice alt supermarket si costa cam 8 lei pachetul.


Pieptul de pui se toaca maarunt


Se maruntesc si rosiile si ardeiul gras


Toate se pun in tigaie, unde inainte a fost pus uleiul de masline aromatizat cu cateii de usturoi. Adaugati si ciupercile taiate marunt si sosul de chili.


Lasati pe foc pana cand scade sosul


Asezati totul in tortilas incalzita la microunde si serviti, de preferinta, cu tequila. Prietenii stiu de ce :D

Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP