vineri, 11 februarie 2011

Restaurant bun in Sinaia

In mod traditional, noi ne petrecem concediul la munte, la Vila Iulia si tot in mod traditional, ne place sa ne rasfatam cu o supa de usturoi la Pensiunea Alex. Cam asa arata:



Pentru ca ne era foarte foame (da, se mai intampla, destul de rar si de obicei ne permitem numai cand suntem in concediu :)) ) am luat si felul doi, adica o tigaie picanta.



Servita cu salata de muraturi



La desert, eu am vrut somloi, un fel de tort cu muuulta frisca (prea multa daca ma intrebati pe mine), nuci si topping de ciocolata



Iar Ovidiu si-a luat gomboti cu prune, adica cinci galusti cu gem de prune, tavalite prin pesmet si zahar cu scortisoara.




Daca mergeti la Alex, in Sinaia si comandati un meniu complet, primiti din partea casei un platou cu paine unsa cu untura si slaninuta cu ceapa. Arata cam asa:



Singura parte proasta la Alex sunt preturile, destul de mari. Supa de usturoi costa 7 lei dar un fel de baza cu carne costa in jur de 20 lei si sare bine de 25 lei daca preferati specialitati unguresti. Tigaia noastra a fost 22 lei. Gombotii costa 15 lei indiferent ca vreti cu prune sau cu branza, iar somloi este 10 lei. Tura asta nu am gasit papanasi, dar aceia sunt chiar deliciosi. Costa 10 lei.

Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP