Cum economisim primăvara: cateva idei din experiența proprie
-
Poate că e timpul să ștergem un pic praful pe aici, mi-am spus de
dimineața. Am deschis blogul și primul lucru bun a fost că mi-am amintit
parolele. Încă...
miercuri, 9 februarie 2011
Brunch - rasfat de concediu
Un brunch de rasfat, special pentru concediu. Am facut o omleta cu trei tipuri de branza, burduf, telemea si proaspata de vaci, ton si marar. Ciocolata calda de baut, paine prajita, salata de gogosari murati si ca desert, clatite cu nuci si miere. Yummy!
Publicat de Alexandra la 21:37 0 comentarii
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Mancarea buna si gustoasa nu trebuie sa fie costisitoare. Ingredientele proaspete, combinate cu grija si gatite cu dragoste fac intotde...
-
Pentru aceste fursecuri aveti nevoie de 1 conserva mica de ananas, o tableta de ciocolata, 200g zahar, 1 plic zahar vanilat, 2 oua, 170g unt...
Persoane interesate
Aflu lucruri noi de la:
-
-
Ultima zi in Cluj-Napoca - Ultima zi in Cluj-Napoca: o zi pe repede-inainte 😀 , o zi plina cu de toate, cu biserici frumoase, plimbari prin oras, panorame spectaculoase…o noua c...
-
-