marți, 18 februarie 2014

Copănele de pui în crustă de cartofi

Copănele de pui în crustă de cartofi sau cum să înfuleci în același timp și carnea rumenă și pireul aromat cu cimbru și oregano.



 Sursa: Laura Sava 
Timp de prepare: 1 oră
Complexitate: medie
Ingrediente pentru 4 portii

*********************************************************

- 8 copănele (folosiți copane fără piele)
- 2 cartofi cruzi
- 1 ou
- pireu format din 400 g cartofi
- 2,3 linguri de făină
- cimbru
- oregano
- condimente pentru pui

*********************************************************

- cartofii cruzi se rad
- făină se amestecă cu condimentele pentru pui
- cartofii rași se amestecă peste pireu
- se adaugă și oul întreg
- condimentăm cu cimbru și oregano și apoi se frământă bine.â
- copanele se trec prin făină și apoi se îmbracă în acest pireu
- se prăjesc în ulei încins, până când se rumensc frumos


































Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP