marți, 28 septembrie 2010

Ciocolatosi cu portocale si bucatele de ciocolata




Pentru ciocolatosi cu portocale aveti nevoie de 150g unt, o tableta de ciocolata amaruie, 230g faina, 1/2 lingurita praf copt, 200 zahar, 1 galbenus, coaja rasa de portocala, zeama si pulpa de la portocala.




Ciocolata se rupe in bucati si se topeste cu untul pe foc.



Faina se adauga cu praful de copt si cu zaharul si se amesteca bine, adaugand apoi un galbenus.



Dupa ce ati pus galbenusul, puneti si amestecul de ciocolata cu unt.



Radeti coaja de portocola, scobiti pulpa portocalei si stoarceti-i si zeama si incorporati-le in aluat.



Turnati in tava cu o lingurita avand grija sa lasati un spatiu de 4-5 cm intre ele. Se coc cam 10 minute in cuptorul incins de dinainte.

Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP