Sarmale de post cu ciuperci
-
Dragilooor, veniti la o portie de sarmale de post cu ciuperci?! 😛 Noua
ne plac foarte mult sarmalele: cu carne, de post, cu varza acra sau cu
varza du...
miercuri, 9 februarie 2011
Brunch - rasfat de concediu
Un brunch de rasfat, special pentru concediu. Am facut o omleta cu trei tipuri de branza, burduf, telemea si proaspata de vaci, ton si marar. Ciocolata calda de baut, paine prajita, salata de gogosari murati si ca desert, clatite cu nuci si miere. Yummy!
Publicat de Alexandra la 21:37 0 comentarii
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Mancarea buna si gustoasa nu trebuie sa fie costisitoare. Ingredientele proaspete, combinate cu grija si gatite cu dragoste fac intotde...
-
Busteniul e plin de restaurante si pseudorestaurante, care iti trantesc niste snitele beton, niste ciorba de fasole in paine cu trei boabe s...
Persoane interesate
Aflu lucruri noi de la:
-
-
La început de an, să implementăm cinci obiceiuri care ne conduc mai aproape de libertatea financiara - Poate că ai citit și tu în ultimul timp despre toate acele rezoluții de anul nou sortite eșecului încă din luna februarie în cel mai bun caz. În varianta...
-
-