-
miercuri, 9 februarie 2011
Brunch - rasfat de concediu
Un brunch de rasfat, special pentru concediu. Am facut o omleta cu trei tipuri de branza, burduf, telemea si proaspata de vaci, ton si marar. Ciocolata calda de baut, paine prajita, salata de gogosari murati si ca desert, clatite cu nuci si miere. Yummy!
Publicat de Alexandra la 21:37 0 comentarii
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Așa este, seamănă cu bucățele de pui prăjite într-un aluat crocant până când sunt rumene și te fac să te gândești instant la sosuri cu ustur...
-
Bine, recunosc. Ar fi trebuit sa imi iasa caramele. Dar reteta scria 2 cani de lapte, si asa am si facut. Am pus doua cani de lapte...pe urm...