Te iubesc, tati!
-
Te iubesc, tati! Si o sa te iubesc mereu! Mi-e foarte dor de tine. In
fiecare zi! Dar acum, mai mult decat oricand! Si stiu ca ai vrea sa…
The post Te i...
luni, 22 februarie 2010
Negresa de post
Negresa pufoasa, de post, facuta in 2 variante, cu cocos si alune. Amandoua au gem de caise inauntru.
Publicat de Alexandra la 01:55 0 comentarii
Etichete: Dulciuri de post
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)
Vă ispitesc cu....
Ce am mai gătit
Cele mai citite rețete
-
Biscuiti, ostenii mei! Biscuim, Maria Ta! Pentru cine nu stie bancul: Ştefan cel Mare adunase oastea în vederea unei bătălii cu turcii....
-
Contin smantana dulce, de frisca si ciocolata amaruie, cu un procent ridicat de cacao, respectiv 75% Pret: 35 lei kilogramul
-
Ingrediente: 3 oua 50 ml ulei masline 125 g faina 125 g zahar 2 linguri cacao 1 plic zahar vanilat 1/2 plic praf copt esenta de rom Briosele...
Persoane interesate
Aflu lucruri noi de la:
-
-
Cum economisim primăvara: cateva idei din experiența proprie - Poate că e timpul să ștergem un pic praful pe aici, mi-am spus de dimineața. Am deschis blogul și primul lucru bun a fost că mi-am amintit parolele. Încă...
-
-