luni, 24 februarie 2014

Idei de mic dejun : Cuiburi cu ouă

Micul dejun este, într-adevăr, cea mai importantă masă a zilei, pentru că îți permite să mănânci dulciuri, carbohidrați și proteine fără nicio jenă sau remușcare. Mai mult, chiar este recomandat să le consumi, ca să ai energie pe tot parcursul zilei.

Cuiburile cu ouă înseamnă, de fapt, o chiflă caldă, aburindă, tăiată cu căpăcel, în care pui oul crud, bine condimentat, eventual și cu niște verdeață sau șuncă. Cred ca merge la fix și un pic de brânză, suficient cât să echilibreze gustul.

Timp de preparare: 15 minute
Complexitate: redusa
Sursa: Edith Kitchen
Ingrediente pentru 2 persoane:

*******************************************************

2 chifle
2 ouă
50 g parmezan (puteîi folosi la fel de bine telemea, cașcaval sau orice altă brânza doriți)
sare
piper
un praf de legume uscate (delikat, vegeta de exemplu)

*******************************************************

















Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP