joi, 13 februarie 2014

Ficăței de curcan cu sos de muștar și ceapă rumenită

Ficățeii sunt una dintre mâncărurile preferate ale lui Ovidiu. Eu una nu mă dau în vânt după ficăței sau alte măruntaie, dar am învățat să le gătesc pentru el. Am găsit o ofertă la Kaufland, 3 lei punga de jumătate de kilogram de ficăței de curcan, așa că am făcut nebunia de mai jos, după o rețetă inspirată de Laura. Mi s-a spus că e delicioasă. :)

Ficăței de curcan, cu  mămăliguță caldă și aburindă, sos de muștar și ceapă crocantă
Ficățeii se spală și se tăvălesc printr-un amestec format din făină, praf de usturoi, chili, piper și sare. Se prăjesc pe urmă în baie de ulei. Cât timp stau ei în tigaie, separat, într-un bol se pun două-trei linguri de muștar și cinci linguri de smântână.

După ce s-au prăjit ficățeii, se servesc cu mămăliguță caldă și aburindă, sos de muștar și ceapă rumenită în tigaie.

Ce vedeți în poză, mic și roșu, e un chilli, pentru că Ovidiu mănâncă picant.Ca și mine. :D

Adordulciurile...   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP